Salutare!

Am să încep prin a-ți spune că: ”Îți mulțumesc  pentru vizită! Mă simt onorată!”.

Cine sunt?

Numele meu este Sânziana Bucșa, dar poți să îmi spui Sânzi.

Sunt: Mamă a 2 copii minunați. Soție. Farmacistă (în timpul liber). Cercetătoare. Visătoare incurabilă. Introvertită. Iubitoare de câini. Îndrăgostită de natură și de natural. Melomană (oldies but goldies). Turistă (de câte ori am ocazia). Optimistă (în mare parte a timpului).

Ce am făcut?

Copilăria mi-am petrecut-o în natură, la țară. A fost experiența care a pus bazele a ceea ce îmi place astăzi și anume, naturalul, simplitatea. Am continuat cu adolescența , unde s-a dezvoltat pasiunea mea pentru chimie. Eram fascinată să văd cum substanțele din jurul meu reacționează între ele. Astfel, mai târziu am ajuns să fiu absolventă a Facultății de  Farmacie.

Acum, 10 ani mai târziu, pot să spun că îmi continui educația aprofundând domeniul Fitoterapiei și Aromaterapiei  pentru a fi de ajutor cu informații de calitatate despre ce însemnă cu adevărat remediile naturale în ziua de astăzi.

Cum am ajuns aici?

Locul meu de joacă este bucătăria unde mă poți găsi, negreșit, experimentând rețete atât pentru  frumusețea și sănătatea interioară cât și pentru cea exterioară.

Rezultatul final a fost Naturalistica, o călătorie a unei farmaciste într-o lume plină de culoare presărată cu plante, fructe, legume, apă pură și câte și mai câte.

Ce urmează?

Zile pline (vezi copil, soț, casă, job, blog), prieteni noi (comunitatea Naturalistica), bucuria că mă urmezi în această călătorie.